dinsdag 8 juni 2010

Weer veel gemaakt!
Allereerst: bedankt voor de felicitaties!
Pepijn is een heerlijke baby. Drinkt goed, groeit goed, slaapt veel en kan heel lief lachen.

Gelukkig kan op mijn blauwe wolk ook heerlijk naaien, dus de laatste weken heb ik weer veel gemaakt. Helaas ontbreekt het me aan tijd om alles op de foto te zetten, maar ik zal laten zien wat ik wel heb gefotografeerd.

Eerst maakte ik een zomerjas voor mezelf. De stof hiervoor had ik vorig jaar al gekocht. Toen is het er niet van gekomen, maar nu dus wel. Het model komt uit een oude Knipmode.

Het idee van de sjaal komt van uit dit geweldige e-book.

Afgelopen zondag is Pepijn gedoopt. Natuurlijk besloot ik weer op het allerlaatste moment dat ik zelf iets voor de kinderen wilde maken. Voor zoon maakte ik een simpele spijkerbroek. Het model heb ik al eerder gemaakt en hij zit heel mooi.


Voor dochter wilde ik al heel lang ABC 102 maken. Hoewel ik ABC patronen een ramp vind om te naaien, is het resultaat altijd wel erg leuk. Het vestje en de legging zijn gemaakt van donkerblauwe tricot. Een waarschuwing voor wie dit patroon ook op de planning heeft staan: de legging valt ontzettend klein. Ik was gewaarschuwd en heb het patroon met 4 cm. verlengd aan de onderkant en nog vind ik em kort. Ook bovenaan valt hij smal, maar dat is niet zo erg in ons geval.


De jurk is gemaakt van witte memorystof. Vreselijke stof om te naaien, maar het resultaat is erg mooi!


Op de planning: het fantastische nieuwe FM patroon Elodie. Ik hoop dat de postbode em vandaag brengt, dan kan ik meteen aan de slag.
Verder wil ik ook nog een ABC 103 maken van de Stenzo pauwenstof. En Destina heb ik ook gekocht, dus die gaat er ook nog komen.
Bij madame Zsazsa zag ik dit luierzakje, dat wil ik binnenkort ook nog gaan maken.
Plannen genoeg!

1 opmerking:

  1. Wat een gave dingen heb je gemaakt, echt supermooi! Knap dat je daar tijd voor kan vinden met zo'n kleintje in huis.

    Groetjes, Mariƫtte

    BeantwoordenVerwijderen