dinsdag 17 november 2009

Award!

Van Diana kreeg ik deze Award. Dank je wel!
Bij deze award hoort de opdracht dat je 7 dingen over jezelf vertelt die men nog niet weet. Bij deze:

1. Ik ben getrouwd met mijn jeugdliefde. We waren 15 toen we 'verkering' kregen en we zijn, nu bijna 11 jaar later, nog steeds heel gelukkig samen!
2. Ik ben een sloddervos. Mijn naaihoekje is altijd een puinhoop en het komt dus ook regelmatig voor dat ik iets kwijt ben...
3. Ik ben een last-minute naaister. Dus ik begin altijd op het állerlaatste moment. Met wisselend resultaat.. ;-)
4. Kleren kopen voor mezelf vind ik echt vreselijk. In van die veel te kleine, slecht belichte hokjes jezelf in iets wurmen wat tóch niet blijkt te staan. Afschuwelijk! Gelukkig kan ik naaien..
5. Bijna alle creatieve hobbys vind ik leuk. Als ik genoeg tijd en geld zou hebben zou ik ook graag leren spinnen, weven, schilderen, tekenen enz.
6. Twee keer hetzelfde maken vind ik erg saai. Zo ben ik ooit begon aan zo'n mooie gehaakte plaid a la Attic24. Maar na 10 van die vierkantjes ben ik het echt spuugzat. Dit probleem heb ik ook bij het breien van sokken. Het liefst zou ik altijd maar één sok breien, de tweede breien vind ik altijd zó saai!
7. Ik ben al bijna 5,5 jaar óf zwanger óf ik geef borstvoeding óf ik combineer beide.


Het is nu de bedoeling dat ik deze award aan 7 bloggers doorgeef, maar een rondje langs de blogs liet zien dat zo ongeveer iedereen em al gehad heeft. Dus hier stopt de award....


Geen opmerkingen:

Een reactie posten