woensdag 6 mei 2009

Stoeltje bekleden

Toen we bijna drie jaar geleden naar dit huis verhuisden, kreeg zoonlief van zijn opa en oma dit stoeltje:


Zoals jullie wel kunnen zien is het stoeltje intensief gebruikt. Niet alleen door zoon, maar vooral ook door dochter. Toen ik het een paar maanden geleden van zolder haalde om te kijken of ze er al op kon zitten, was het liefde op het eerste gezicht. Heerlijk chillend de Teletubbies kijken, terwijl je ondertussen banaantje weg eet. En je vieze handen? Die veeg je natuurlijk aan het stoeltje af.

Tijd voor een nieuwe hoes leek me. Bij de Ikea zocht ik gisteren een bloemrijk stofje uit. Manlief trok wit weg toen ik hem het liet zien, maar eigenwijs als ik ben heb ik het toch gekocht.
Vanmorgen de oude hoes uit elkaar gehaald. Pas toen kon je zien hoe erg vies de hoes was.Ik heb de oude stof op de nieuwe gelegd en met behulp van de foto's die ik had gemaakt is het me gelukt de hoes te reconstrueren. Echt een rotklus, dus hou me tegen als ik ooit overweeg te solliciteren naar een baan als meubelmaakster . ;-)
Vanavond de rits vastgestikt en nou is ie klaar! Dochterlief, ons avondmens, durfde er eerst niet eens in gaan zitten, maar nu is ze helemaal verrukt! 'Moj!'


2 opmerkingen:

  1. Oh nice his chair! Awaked to a new life! These idea I had too and if you want you can see our "chair changeling" on my blog:) You are very welcome! kind regards from Uta!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Die is super geworden zeg.
    Heel mooi!

    BeantwoordenVerwijderen