zondag 4 juli 2010

7 dagen uitdaging
Op het sanchoforum vertelde Diana dat ze van plan was om in 7 dagen 7 kledingstukken te gaan maken. Al snel waren er mede naaiverslaafden die dat ook wel wilden proberen.
Hoewel ik deze week eigenlijk totáál geen tijd heb (we vertrekken over een week op vakantie en er moet nog veel gebeuren) ga ik ook meedoen.
Dus tot volgende week zaterdag heb ik de tijd om 7 kledingstukken te maken.
Het eerste kledingstuk is al af: een zouavebroek voor mezelf.
Ik vind ze stiekem behoorlijk lelijk staan, maar wat zitten ze lekker! Ideaal voor 's avonds op de bank of op de camping.
Ik maakte er één uit Burda 7/2009, maar het was geen succes. Ik had em beter 3 maten kleiner kunnen maken, dan had het waarschijnlijk wel mooi gestaan. Nu moest ik het elastiek zo aansnoeren dat het hele model verdween.
Dus ook geen foto op mijn blog ;)

Ook voor dochter maakte ik een zouavebroek. Bij kleine meisjes vind ik het namelijk wél heel leuk staan. Ze moet zelf nog even wennen aan het model, ze probeert em de hele
tijd op te hijsen:Nog op de planning:

- deze broek uit de Burda van deze maand. Ik las dat deze ook groot valt, dus ik durf er nog niet zo goed aan te beginnen.

- een topje met een watervalhals uit de Knipmode van februari dit jaar
- een broekje voor babyzoon met borduurtjes die ik voor Wendy mag proefborduren.

En verder weet ik het nog niet.....

1 opmerking:

  1. Ik heb net die zouavebroek gemaakt maar bij de taille valt hij bij mij perfect, niks in hoeven nemem.
    Door het verkorten is hij mij wel wat smaller geworden maar nou ook weer niet verschrikkelijk veel, hij zit heerlijk overigens.
    Die voor je dochter is ook schattig!

    BeantwoordenVerwijderen