zondag 7 juni 2009

Empirchen + IvyAls dochterlief wil meewerken morgen nieuwe foto's! schreef ik gisteren.
Nou, meewerken zat er vanmorgen niet in. Het mormel loopt óf hard weg als ik in de buurt kom met mijn camera, óf klimt zo snel mogelijk op schoot om foto's op het schermpje te bekijken. Dus wéér twee onduidelijke foto's van mijn laatste creaties
Het broekje is een Ivy van Farbenmix. Ook deze is gemaakt uit oude katoenen lakens van mijn moeder. Ik heb er nog 3 liggen, dus ik kan nog even vooruit!

Op de stof van het tuniekje was ik meteen verliefd. Eigenlijk wilde ik er weer een Blusentop van maken, maar het patroon van Empirchen (een E-book van Farbenmix) had ik ook al een tijdje liggen. Dus die is het deze keer geworden. Ook een erg leuk patroon, maar toch niet zo leuk als de Blusentop. ;-)
Er zitten nogal wat schoonheidsfoutjes in, dat komt omdat ik 's avonds laat dacht dat ik voor het naar bed gaan nog wel even het patroon uit de stof kon knippen. Dom! Van de sluiting achter klopt niks, toch zit hij best aardig.


3 opmerkingen:

 1. Wat een plaatje van een stofje! Ik vind het patroon ook heel erg leuk. Staat leuk op de Ivy! De laatste foto vind ik wel superleuk, hoor. Het model heeft héél véél pret!

  Groetjes, Collie

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ook deze patronen zijn leuk bij elkaar. Mooi stofjes ook die rode!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een geweldig stofje om voor de Empirchen te gebruiken. Heel leuke combi zo, met de Ivy!

  BeantwoordenVerwijderen